NIEUWS juli 2023

De zoons van Mariné starten een crowfundactie om hun moeder te laten opereren in Amerika

Vijf jaar geleden kreeg Mariné een urine-incontinentiebandje. Dat ging verschrikkelijk mis. Het implantaat dat had moeten zorgen voor herstel, zorgde ervoor dat zij veel meer (en veel ernstigere) klachten kreeg. De hevige pijnen en het slechte slapen zorgen ervoor dat zij de wanhoop nabij is. Ze wil haar leven terug. Dit zijn klachten waar zij onmogelijk mee wil of kàn leren leven.

Haar zoons zijn een doneeractie gestart om ervoor te kunnen zorgen dat zij in Amerika kan worden geopereerd. Zij schrijven:

Lieve vrienden, familie & onbekenden,

Wij hebben jullie hulp hard nodig!

We zijn deze inzamelingsactie gestart om onze moeder, na vijf jaar aanhoudende pijn, een levensveranderende operatie in Amerika te kunnen bieden, om zo haar leven weer terug te krijgen.

Vijf jaar geleden heeft onze moeder in Groningen een operatie gehad. Er is toen een Ajust bandje in haar lichaam geplaatst, wat ervoor moest zorgen dat een hoop lichamelijke klachten zouden verdwijnen. Echter, gebeurde het tegenovergestelde.Wij willen jullie vragen om mee te helpen de reis, het verblijf & operatie mogelijk te maken. Hiervoor hebben wij ongeveer €20.000,- nodig.

Alle donaties helpen. Wij hopen met jullie hulp en steun te laten zien dat ze er niet alleen voor staat en dat er mensen zijn,die bereid zijn om haar te helpen, haar leven terug te krijgen.

Onze dank is groot! Sako & Narek Gatsjatrjan”

Mariné hoopt in oktober te worden geopereerd door dokter Veronikis in St. Louis

De crowdfundactie is te vinden va deze link:
https://www.doneeractie.nl/life-changing-operatie-in-amerika-voor-marine/-79454?fbclid=IwAR33V1TpdNDpImTlZtHX176Huv3EnCEVAAVcNK9wsB9_3zqdQj9aViM7NRU

Sebastiaan Scheffer van Omroep Groningen (oogtv) schreef er dit artikel over:
https://www.oogtv.nl/2023/07/marine-heeft-al-jarenlang-helse-pijnen-en-de-oplossing-ligt-in-amerika-iedere-donatie-is-welkom/