NIEUWS augustus 2023

Canadese matjesslachtoffers lanceren wereldwijde enquête
over de symptomen die worden ervaren na implantatie van mesh

Oproep: wie vult hun vragenlijst in? We rekenen op zoveel mogelijk deelnemers!!!


Mesh kan auto-immuunklachten veroorzaken. Hier is onderzoek naar gedaan, maar de medische wetenschap wil méér en uitgebreider onderzoek. Het onomstotelijke bewijs dat dragers van een matje of bandje vroeg of laat in de problemen komen is nog niet geleverd, vinden ze.

Heel veel matjesslachtoffers ervaren klachten die er voor hun matje niet waren. Zij willen met alle plezier meewerken aan wereldwijd onderzoek naar (auto-immuun)complicaties die optreden na het implanteren van mesh.
Die kans is er nu!

Vragenlijst

Een Canadees matjesslachtoffer heeft een vragenlijst ontwikkeld en hoopt dat zoveel mogelijk mannen en vrouwen met mesh in hun lichaam de lijst zullen invullen.

Uiteindelijk is het de bedoeling dat alle symptomen van zoveel mogelijk mesh-implantatenslachtoffers opgenomen gaan worden in een “peer reviewed onderzoeksartikel”. Daarmee zal de wereld wat wijzer gemaakt kunnen worden en zal het implanteren van mesh -hopen alle meshgedupeerden- op den duur beschouwd gaan worden als een gepasseerd station.

De link naar de vragenlijst is:
https://www.surveymonkey.com/survey-taken?sm=cubVhm9zlhBXSrZkYkRnyVx94F0_2FpARDEk3yfpPw9xJSbVl5_2F5T8LQTtulxnliElOOvAUzzUb4iF8G_2FTlWx9YE8XnlHB8FgtHI0gy0Pthj4_3D

mocht dat niet lukken, dan kun je het proberen via deze QR code.

Of neem even contact met ons op via info@meshedup.eu