Het verhaal van Victoria

De man van Victoria vertelt:

In februari 2010 werd bij mijn vrouw Victoria een verzakking geconstateerd en werd door de dokter bij haar een matje geplaatst met de mededeling dat “er vlees genoeg aanwezig was”om het matje op te nemen. Ook werd een tijdelijke catheter aangelegd.
Aanvankelijk kon Victoria niet plassen en stond na meting haar blaas op klappen. Weer een catheter volgde. Wegens de situatie thuis (haar broer lag op sterven) wilde Victoria graag naar huis. Na de begrafenis belandde ze weer in het ziekenhuis en na 6 dagen kon ze nog niet goed plassen.
Na 6 weken kreeg Victoria hevige buikpijn. Ze moest direct naar het ziekenhuis en daar blijven vanwege een flinke blaasontsteking. Een antibioticakuur volgde en na 4 dagen kon ze weer plassen en naar huis.

Na verschillende klachten werd door de gynaecoloog het matje losgemaakt en veel vieze prut verwijderd. Toen ging het enkele maanden goed. Hierna volgden diverse behandelingen door haar gynaecoloog en het was steeds blaasontsteking. Uiteindelijk werd ze doorverwezen naar een andere gynaecoloog. Die wist niet veel en stuurde ons door naar een uroloog. Na de afspraak met de uroloog ontstond een onduidelijke situatie. Victoria had ook 24 uur urineverlies. Ten einde raad zijn we weer bij de huisarts terechtgekomen die ons doorverwees naar een andere uroloog
Ik moest zelf met hem een afspraak maken bij het ziekenhuis en ik kreeg een receptioniste aan de lijn die vertelde dat er eerst een behandeling met naaldjes in de hiel moest plaatsvinden en dat twaalf weken lang. Dan zou er pas een afspraak volgen met de uroloog.  Na één behandeling heb ik boos naar het ziekenhuis gebeld en gezegd dat ik nu in contact moest komen met de dokter. De uroloog was niet beschikbaar en we kregen een plaatsvervangster. Die nam maatregelen en een MRI scan.
Toen is er een afspraak gemaakt met een gynaecoloog die nergens van wist. Zij haalde een andere gynaecoloog erbij en die wist alles ook van Tros Radar. Ze zei zelf dat het matje aan het rotten was en nam contact op met een gynaecoloog in Amersfoort. Die belde ons en de eerste afspraak werd gemaakt.

Na een paar onderzoeken aldaar heeft Victoria op 17 juni 2013 een operatie ondergaan en ze lag een week in het Amersfoortse ziekenhuis. We zijn daar zeer succesvol behandeld.
Het lijkt er op dat Victoria helemaal beter is!