NIEUWS januari 2017

Professor Koch ontmoet Nederlandse liesbreukpatiënten in Amsterdam op 21-01-2017

Graag wil ik namens biohernia (de Nederlandse contactpersoon van de Duitse professor Koch) het volgende aan u doorgeven:

Professor Koch komt naar Nederland

Op 21 Januari 2017 komt de Duitse liesbreukspecialist dokter Koch, bekend van de Radar uitzending over liesbreukmatjes van 21 maart jl. (http://radar.avrotros.nl/…/gemi…/21-03-2016/liesbreukmatjes/) naar Nederland, onder andere om zijn Nederlandse patiënten van het afgelopen jaar nazorg te bieden.
Tijdens deze bijeenkomst bent ook u van harte welkom om onder het genot van een hapje en drankje vragen te stellen aan dokter Koch, of aan een van de patiënten die al een (herstel)operatie bij dokter Koch heeft ondergaan.

Professor Koch is een toonaangevende chirurg op het gebied van liesbreuken, die al jaren strijdt tegen het gebruik van matjes. Vanuit zijn kliniek in Cottbus, Duitsland voert hij liesbreukoperaties uit zonder matjes bij onder andere professionele voetballers en verwijdert hij vaak ook succesvol pijnlijke liesbreukmatjes.

Het adres waarop professor Koch op zaterdag 21 januari 2017 van 14.00 uur – 18.00 uur liesbreuk(matjes)slachtoffers zal ontvangen, c.q. toespreken, is:
Andaz Hotel Amsterdam https://amsterdamprinsengracht.andaz.hyatt.com/…/…/home.html
Prinsengracht 587
1016 HT Amsterdam

Diner
Voor velen is de afstand naar Amsterdam groot. Daarom bent u van harte welkom om uw avond af te sluiten met een diner (tegen een korting van 20%) bij het gezellige Italiaanse restaurant Casa di Leo (https://www.iens.nl/restaurant/casa-di-leo/252923) in de buurt van het Leidseplein in Amsterdam.

Aanwezigheid
I.v.m. het plannen van het evenement vraagt biohernia, de organisator van het treffen met professor Koch, u uw deelname door te willen geven. Stuur a.u.b. daartoe een email aan info@biohernia.com, met als onderwerp ‘’aanwezig’’. Wilt u ook uw naam en telefoonnummer doorgeven, alsmede met hoeveel personen u komt?