Het verhaal van Erwin

Hallo, ik ben Erwin, een man van 49 jaar.
In maart 2009 heb ik een liesbreukoperatie ondergaan. Normaal gesproken mag je dezelfde dag naar huis, maar ik had zoveel pijn dat ik moest blijven. Ik ben bijna 2 dagen platgespoten met morfine, totdat ze besloten mij opnieuw te opereren. Sinds die 2 operaties heb ik dag en nacht pijn.

Na een paar weken thuis ben ik teruggegaan. Toen werd mij geadviseerd om de pijnpoli te bezoeken. Heb een paar behandelingen gehad, zonder resultaat. Toen ben ik doorverwezen naar een universitair ziekenhuis. Daar hebben ze eerst op de pijnpoli diverse behandelingen gedaan, maar ook weer zonder resultaat.

Toen is er toch besloten om te opereren na diverse scans. Ze hebben een zenuw doorgesneden en een puntje van de mat afgehaald….je raad het al, zonder resultaat.
Ik ben doorverwezen naar een ander ziekenhuis, dat gespecialiseerd is in liesbreuk(herstel)operaties; de 4e operatie. Zonder resultaat.

Dit is nog maar een klein gedeelte van de medische weg die ik doorlopen heb. Tot nu toe heb ik nog steeds veel pijn ondanks de medicatie. Al bijna 7 jaar. Met als resultaat: relatie na 22 jaar stukgelopen, 100% afgekeurd, invaliditeitsuitkering, financieel gaat het slecht, ik ben zwaar beperkt in alles, enzovoorts, enzovoorts…

En nu .. heeft een medisch expertisearts bepaald dat het geen verwijtbaar medisch handelen is.
Maar ik ga door met mijn advocaat. Al kom ik alleen maar uit de kosten.

Wat een ellende door zo`n “simpele” operatie!