NIEUWS MEI 2013

Vrouw uit Halsteren dient massaclaim in na medische ingreep:
‘Alsof je altijd op een cactus zit’

Omroep Brabant
Op 26 mei 2013 besteedde Omroep Brabant een artikel aan het initiatief van Rian Vroegop (57) uit Halsteren. Zij benaderde, samen met haar man Leo, Advocatenkantoor Van Der Goen in Soest nadat ze op de site van dit kantoor een oproep had gevonden voor patiënten met grote klachten na het implanteren van een bekkenbodemmatje.

In augustus 2010 werd Rian zelf slachtoffer. Sinds de dag van haar ingreep is Rian nooit meer zonder pijn geweest en is haar leven (en dat van haar gezin) volledig op zijn kop gezet.

Vóór de ingreep werkte Vroegop in een winkeltje in een bejaardentehuis, maar dat werk heeft ze moeten opgeven. Ook haar sociale leven ligt dankzij haar dagelijkse klachten voor het grootste deel stil.

De link naar het artikel van Omroep Brabant: https://www.omroepbrabant.nl/nieuws/1339321/vrouw-uit-halsteren-dient-massaclaim-in-na-medische-ingreep-alsof-je-altijd-op-een-cactus-zit

Tros Radar
Op 27 mei wijdde het programma Radar een deel van haar uitzending aan de actie van Rian en haar man Leo, waarop honderden vrouwen reageerden. Dit is terug te zien via: https://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/item/uitzending-27-05-2013/ (vanaf 20.52).