Nieuws maart 2014

TROS RADAR HELPT MEE OM WENDY GRENNEMANN NAAR AMERIKA TE KRIJGEN

 

Amerikaanse arts wil slachtoffer bekkenbodemmatje helpen
Vrijdag 14 maart 2014

De Amerikaanse arts Dr. Schlomo Raz wil en kan de 37-jarige Wendy Grennemann opereren. Grennemann leeft sinds 2011 in pijn, door complicaties aan het bekkenbodemmatje dat zij geïmplanteerd kreeg. Radar besteedde in 2012 aandacht aan haar probleem.

Grennemann, moeder van vier kinderen, kreeg het kunststof bekkenbodemmatje geplaatst tegen een verzakking in het bekkenbodemgebied. Het implantaat heeft Wendy echter alleen maar pijn en ellende opgeleverd. Ze kan niet zitten, niet lopen, niet staan en niet liggen zonder pijn. Ze weegt nog maar 50 kilo en gebruikt enorme hoeveelheden morfine. Het matje moet worden verwijderd, maar eenmaal geplaatst is dit vaak onmogelijk.

Hoewel vaker problemen ontstaan met bekkenbodemmatjes, kan geen enkele arts in Nederland iets voor Wendy betekenen. De enige chirurg die Wendy wil en kan opereren is de Amerikaanse arts Dr. Raz. Hij heeft haar dossier bekeken en kan haar al in mei opereren. Alleen: die operatie kost behoorlijk wat geld en de zorgverzekering van Wendy vergoedt dit niet. Zelf kan ze het niet betalen.

Bekijk het filmpje (http://www.youtube.com/watch?v=OVTke_1cR4o), lees haar verhaal en doneer aan Stichting Meshhulp Europa. Geef Wendy een kans op genezing.
Meer op de website van Stichting Meshhulp Europa.