NIEUWS maart 2022

Het boek Chrystal Mesh
september 2019

Het boek “Chrystal Mesh” geschreven door Alicia Mundy en Jennifer Banmiller is gepubliceerd! Al tweeënhalf jaar geleden, maar pas vandaag hoorden we van het bestaan ervan, via een Canadese lotgenote.

Zij zegt over het boek:

“Iedereen die een goed boek wil lezen, raad ik Chrystal Mesh ten zeerste aan. Het gaat niet alleen om matjes en bandjes (mesh), het gaat erom hoe corrupt het systeem werkelijk is en hoe gemakkelijk het is om zoveel mogelijk medische hulpmiddelen en medicijnen goedgekeurd te krijgen.
Veel goedkeuringen zijn niets meer dan alleen een stempel op een A4-tje, zonder enige klinische tests vooraf, zolang het maar enigszins lijkt op ‘iets dat eerder is gemaakt’.

Ik vond het een moeilijk boek om te lezen. O, wat was ik boos toen ik het las. Ik heb gehuild, het boek weggelegd, het toch weer opgepakt, en ben uiteindelijk weer gaan lezen.
Voor mij was het een echte eye-opener”.

Amazon schrijft over Chrystal Mesh:

“Dit is een verhaal over hebzucht. Het verhaal van vaginale matjes/bandjes en genitale verminking heeft alle kenmerken van een Hollywood-kaskraker: miljarden dollars, kwetsbare vrouwelijke patiënten, Lamborghini’s en skitrips die medici verleiden, en schandalig zakelijk emailverkeer.

Maar het is geen film. Het is het echte leven, en echte vrouwen lijden onder de uit de hand gelopen zucht naar macht en geld”.

– – – – – – – – – – – –

https://www.goodreads.com/book/show/52560032-crystal-mesh

https://www.amazon.com/Crystal-Mesh…/dp/1733431500