NIEUWS JANUARI 2021

12 januari 2021 – Duitse Liesbreukchirurg Andreas Koch in Hernia Talk Live Session van Shirin Tawfigh

Tijdens de hernia Talk Live sessie van Shirin Tawfigh, die eens per week wordt gehouden om patiƫnten de kans te geven om liesbreuk(mat)rerelateerde vragen te stellen, was Andreas Koch aanwezig om deze vragen te beantwoorden:
https://www.youtube.com/watch?fbclid=IwAR1vnkTwD_d0Y4tVZkbSdAp_yFSC9mF2pVaY-zbkLkvBteQNUHI-BjDq5MM&v=0hd6O9pZvBM&feature=youtu.be

Dr Andreas Koch in beeld tijdens de livesessie

Dokter Andreas Koch is liesbreukchirurg in Duitsland. Hij behandelt liesbreuken bij professionele sporters, vooral athleten.

Het eerste halve uur is gesproken over Koch zijn behandelingsmethoden om sportblessures te verhelpen, die athleten veel pijn bezorgen.

Koch is ook bekend om zijn expertise op het gebied van het repareren van liesbreuken met eigen weefsel en zijn op maat gemaakte aanpak bij vrouwen.

Er zijn vragen beantwoord over diverse liesbreukherstelmogelijkheden en de voor- en de nadelen ervan. Methoden als Shouldice, McVay, Bassini, Desarda, laparoscopisch herstel met een matje (mesh) en robotchirurgie passeren de revue.

Volgens de organisatoren zat de sessie van gisteren stampvol informatie en is het de moeite waard elke week de interessante discussies te volgen.

Meer informatie over deze sessies vind je via deze links:
* www.HerniaTalk.com en
* www.beverlyhillsherniacenter.com.