Nieuws Januari 2014

Lotgenotenhuiskamerbijeenkomsten.

Omdat we nog geen sponsoren hebben gevonden voor ons steunpunt en we dus geen middelen hebben om een landelijke lotgenotendag te organiseren, met sprekers, zijn we in oktober 2013 begonnen met huiskamerbijeenkomsten.

Helmond, Baarn, St. Niklaas en Hilversum.

De eerste huiskamerbijeenkomst was in Helmond en kwam bij toeval tot stand. We wisten al sinds 3 december 2012 (uitzending TROS Radar http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/03-12-2012/bekkenbodemmatjes/ ) dat het ervaringen, tips en leed met elkaar delen een waar feest kan zijn. Ook op 27 juni 2013 toen Belgische en Nederlandse lotgenoten elkaar troffen in het AZ-Nikolaas, hing er een sfeer die amper te beschrijven is: zóveel herkenning!
Nog een lotgenotencontactmoment vond plaats in Baarn, thuis, bij een van ons. Elf dames lunchten samen, deelden hun verhalen en vonden begrip en herkenning bij elkaar.

Heino, Oisterwijk, Dordrecht, Maarssen, België Noord-Holland en Maastricht

 • Februari:
  Op 5 februari zal er een huiskamerbijeenkomst zijn in Heino (bij Zwolle).
 • Februari:
  Op 18 februari zet een lotgenote haar deuren open voor medemeshgedupeerden in Oisterwijk
 • Februari:
  Op 27 februari is er een ontmoeting van lotgenotes in Dordrecht.
 • Maart     :
  Op 13 maart zal er een samenzijn van meshslachtoffers zijn in Maarssen.
 • Ook België, Noord-Holland en Maastricht staan op de nominatie. Zodra meer daarover bekend is zal het op deze pagina te lezen zijn.

Opgeven

Je kunt je opgeven voor een van deze bijeenkomsten via info@meshedup.eu
Voorwaarde is jammer genoeg: geen echtgenoten of andere introducé(e)s. De ervaring is namelijk dat niet iedereen echt vrijuit spreekt als er ‘derden’ bij zijn.
In Baarn hebben we het zo opgelost dat de chauffeurs tijdens de uren dat we bij elkaar waren wat anders gingen doen. En dat verliep prima!