Nieuws december 2015

Meshedup wordt een stichting

Stichting in oprichting
Meshedup is druk bezig een stichting te worden. We kennen inmiddels bijna 800 patiënten met diverse soorten geïmplanteerde matten (bekkenbodemmatjes, -bandjes en – slings, maar ook littekenbreuk-, liesbreuk- en navelbreukmatjes) en de groep blijft gestaag groeien.

Blijf je vooral melden, want nog niet elk mesh-slachtoffer is bij ons bekend.
MeshedUp gaat namelijk niet zómaar een stichting worden! Met zoveel getroffenen willen we veel breder ieders belangen gaan behartigen dan tot nu toe het geval (en mogelijk) is geweest. We zijn erg onder de indruk van hoe bijvoorbeeld het DEScentrum (https://www.descentrum.nl/) dat destijds heeft aangepakt en heeft laten uitgroeien tot wat het nu is. Iets in die geest moet het gaan worden.

Professionals
Een wekelijks groeiende groep van  professionals uit verschillende sectoren tonen zich bereid om ons te willen helpen en steunen waar nodig, om de uiteindelijke (broodnodige) stichting tot een krachtige belangenvereniging te laten uitgroeien. Zij willen hier ook nadrukkelijk samen met ons een rol in blijven spelen. Precies op het juiste moment, want dit op vrijwillige basis met zijn tweeën te blijven doen, gelukkig regelmatig ondersteund door een twaalftal zeer betrokken mede-lotgenoten, is voor ons echt veel te zwaar geworden. We houden het niet meer bij.

Wij hebben het druk nu: er wordt heel wat afvergaderd en om beter inzicht te verkrijgen wordt het overzicht van alle correspondentie en de contacten (dat vaak bleef liggen omdat andere zaken prioriteit moesten krijgen) gefatsoeneerd en verder bijgewerkt, Dus mochten we je in alle hectiek zijn vergeten terug te bellen of te mailen, dan excuus hiervoor:  neem vooral nóg eens contact met ons op!

Zodra meer bekend is, laten we het jullie weten.