Nieuws december 2013

Stand van zaken Landelijke Claim Lotgenoten

Na de laatste oproep bij TROS Radar van 11 november 2013 http://www.trosradar.nl/uitzending/archief/detail/aflevering/11-11-2013/telefoonteam-24cc7ed73b/ hebben zich een vijftigtal nieuwe lotgenotes opgegeven bij Rian en Leo van de LotgenotenClaimGroep. In totaal zijn er nu 263 bekkenbodemmatjes- en bandjeslotgenotes aangemeld.
Van der Goen advocaten is op dit moment volop bezig om alle medische dossiers compleet te maken voor de lotgenotes die zich aangemeld hebben via hun rechtsbijstandverzekeraar. Er is nog een lange weg te gaan dankzij de complexiteit van de meeste medische dossiers.

In de maand januari 2014 zal van der Goen Advocaten een terugkoppeling geven over de stand van zaken m.b.t. deze groepsschadeclaim richting de fabrikanten van de matjes.
http://www.vandergoen.nl/nl/rechtsgebieden/letselschade-en-medische-fouten/ondeugdelijke-bekkenbodemmatjes.htm

Ook de Utrechtse Schade Advocaten http://www.usa-advocaten.nl/?s=bekkenbodemmatjes hebben zich gedurende de laatste jaren uitvoerig verdiept in zowel de bekkenbodemmatjesproblematiek als die van de liesbreukmatjes. Zij hebben momenteel meerdere zaken lopen tegen diverse ziekenhuizen.