19-05-2012 – Blog Maria

Het vorige stukje schreef ik vanuit Barcelona. Inmiddels ben ik al weer een paar uur thuis.
Ik checkte zojuist mijn mail en vond daarin een uitnodiging van het Meldpunt Klachten Siliconen. Morgen is er een bijeenkomst in Amsterdam.
Het doel van de bijeenkomst is voorlichting over aansprakelijkheidsstelling van artsen en ziekenhuizen en informatie over collectieve acties tegen onder andere de Inspectie voor de Gezondheidszorg, de bedrijven Rofil Medical (M-Implants), Poly Implant Prothese (PIP) en ook andere implantaatbedrijven (niet alleen borstimplantaten, maar ook bijvoorbeeld bekkenbodemmeshes en zaadbalprotheses). Daarnaast ook tegen het bedrijf dat de CE-markering heeft afgegeven.
Ik las de uitnodiging met belangstelling en ga zeker proberen te gaan. Het is nu te laat om alle lotgenotes aan te schrijven, maar ik zal ze zeker een mail sturen met daarin mijn bevindingen.
Wordt vervolgd dus ..