08-02-2015 – Blog Yvonne

ALIEN

Zoals zovelen onder ons, meshslachoffers, moet ik regelmatig voor een of ander onderzoek naar een of ander ziekenhuis.
Zijn jullie bekend met de site waar je op aan kunt geven waar je allemaal al geweest bent? Nou voor mij geldt dat voor ziekenhuizen. Echt waar ik ben al voor zoveel onderzoeken in even zoveel ziekenhuizen geweest dat het niet meer op twee of drie handen te tellen is. Scopietje hier MRItje daar: ik draai nergens mijn gat meer voor om. Triest maar waar, helaas…
Enfin om terug te komen op het thema: voor sommige onderzoeken wordt je geacht een enorme beker bariumpap te drinken (smerig spul, smaakt nergens naar, en is bovendien nog vies ook) om vervolgens ook nog een liter aan de onderkant ingespoten te krijgen. Niet fijn – soms voel ik me net een soort van proefkonijn. Dit soort onderzoeken is niet echt pijnlijk maar veroorzaken toch een soort van pijnlijke herinnering, want wat erin gaat moet er ook weer een x uit nietwaar?  Vandaar dus de clue: twee jaar geleden had ik ook zo’n onderzoek en eenmaal thuis moest ik op enig moment toch naar het toilet. Geen probleem verder, gewoon mijn ding doen en doortrekken en that’s it zou je denken…nee dus!

Later die avond kwam mijn jongste dochter gillend uit het toilet..want er zaten aliens in,voor diegene niet bekend met dit fenomeen..aliens zijn ruimtewezens en wie weet wat die allemaal met ons willen doen..nou die wil je dus niet in je huis hebben en zeker niet in je toilet. Uiteraard waren het geen aliens maar gewoon een soort van witte poep dankzij het onderzoek.

Maar iedere x dat ik dus zo’n soort onderzoek heb komt het woord alienpoep weer tevoorschijn, want wij hebben er smakelijk om kunnen lachen…zij niet hoor, ze heeft het er nog wel eens over als ze slecht geslapen heeft. Waar heb je dan over gedroomd schat? Over aliens die uit het toilet kwamen..

WOW wat een impact kan zoiets hebben. Of niet dan?..