06-05-2012 – Blog Maria

Onze site is ziek. Er zitten “kinderziekten” in. Dat klinkt eng en dat is het ook. Gelukkig bevinden zich de kinderziekten niet in elk hoofdstuk, maar wel in “Actueel”, en dat is nu net een van de pagina’s die het vaakst bijgehouden zou moeten worden.. Als we bij Actueel een stuk tekst toe willen voegen, verandert de tekst die er al op stond in ‘Een Grote Link’ en verdwijnen er soms zelfs delen van de tekst of delen van links. Dora en ik blijven dus angstvallig van deze pagina af, bang als we zijn er één grote ravage van te maken.
Zoon van 19 belooft al een hele tijd dat hij het op zal lossen. Maar hij loopt stage tegenwoordig en woont tijdelijk ver weg, bij zijn oom en tante met druk neefje van 6, die het bijzonder boeiend vindt grote neef over de vloer te hebben. Zoon is gevloerd na een dag werken en aansluitend de activiteiten met neefjelief. Hij zakt uiteindelijk onderuit voor de TV, werkt misschien nog wat aan zijn verslagen (minimaal vermoed ik..), onderhoudt met het laatste beetje energie zijn sociale contacten via computer en telefoon en gaat vervolgens bedwaarts. In het weekend komt hij thuis bij en bezoekt Hardstyle-Festivals (want dat is zijn grote hobby) om zijn hoofd leeg te maken en ’s maandags weer “fris” aan de slag te kunnen.
Ondertussen tobben wij voort en komen er geen nieuwe actuele berichten bij.
Uit Amerika ontving ik in de tussentijd wel een belangrijk bericht, dat ik om bovenstaande redenen niet heb durven plaatsen bij Actueel:
Nieuws uit Amerika: Johnson en Johnson stopt met het verkopen van 4 vaginale meshimplantaten (J&J stops selling 4 vaginal mesh implants). Ik dacht nog: vier meshimplantaten, da’s ook niet veel.. , maar gelukkig bleek het bij nadere bestudering toch over vier soorten te gaan. Volgens de journaliste die mij het artikel zond, gaan er ZEKER meer volgen.
Ik wil jullie de link naar het artikel op de site van Businessweek niet onthouden: http://www.businessweek.com/news/2012-06-04/j-and-j-tells-judge-it-will-stop-selling-vaginal-mesh-implant
Binnenkort zal ik de vertaling van het artikel op de site zetten (hopelijk bij “Actueel”, als zij weer beter is).